Utmaning 133- Bonde söker fru

Andorra sökte efter en man och hade fastnat för Stamos en man i "Bonde söker fru". Det var först hans ögon, de var mörka och sorgsna. Andorra satt med Tv4 bloggen uppe och satt och zoomade in och ut så hon kunde se på hans bilder i närbild. Det var väldigt bra för Andorra hade lite svårt för vissa saker. Stora porer på näsan tex , det var ju tecken på att han var alkoholost eller allvarligt sjuk.
Andorra hade planerat väl den dagen när hon skulle skriva brevet som skulle fånga hans intresse. Hon tog ledigt från sitt jobb som receptionist på ett cykelföretag och köpte hem ljusblå ar att skriva på. Det skulle inte bli något långt högtravande brev .
Andorra hade
lånat Elsbritts digital kamera för att kunna ta vackra intima bilder att skicka med.
När det blev lunch var brevet klart. effektiv som hon var satt hon på ett frimärke och cyklade själv till TV¤huset för att lämna det rätt til receptionen.

Tiden gick. Andorra var så övertygad över sin framgång att hon väntade att de skulle ringa ganska så direkt för att få med henne till programmet men inget hände.
Veckorna gick och Andorra blev allt surare och surare. det måste ju ha blivit något fel. Trailern med programmet kom allt oftare vid reklampauserna. sen en dag ringde TV4 och andorras hjärta flögupp i hjärtat. De ville ha henne med, kunde hon? inspelning startade på torsdag?
Oj Andorra svettades och frös om vart annat. Klart hon tackade Ja men så snabbt. Nu räckte plötligt inte tiden till för allt hon skulle ordna innan.
Lära sig några fraser av colombianska för att imponera på hans mamma, spraytanna kroppen, gå ner några kilon, och läsa på allt hon hann om små svenska slaktsvin.

1 kommentar:

Cattis sa...

Härligt berättat, slutet gillade jag, med alla saker hon ville hinna med.... gå ner i vikt osv...

Cattis