Utmaning 122- Baksidetexten på boken om mitt liv!

De första Fyra decennierna innan den superkvinna om vi alla känner träder fram, nu i bok.

Nu är allt det hemligstämplade materialet släppt efter 75år i bankfack på Bonniers.
Möt kvinnan via hennes egna ord eftersom alla hennes 113 dagböcker nu publicerats och tolkats av sju ledande psykoanalytiker/litteraturprofessorer världen över. Sedan har filmade intervjuer från de framgångrika åren gett viss kunskap om hennes val i livet.

Ny fakta har framkommit som aldrig tidigare berättats.

Vi får följa dessa år från den detaljerade början med djupintervjuer av nära i familjen. Hur upptäcktes hennes talanger, hur utvecklades de och hur påverkade "de svåra åren" hennes framgångssaga.

Detta är en utvecklingsroman att beröras av , en saga , ett epos i nutid från 60-talets livsbejaknade vardagsrealism till 00-talets facebookssocialism i storstad genom ett 10-tal i krig och hjältemod som sedan leder fram till den framgång vi alla känner till genom 20 och 30talet.

Hon gjorde allt hon önskade. Blev en högt älskad författare, sprang Ironman och marathon tre gånger efter hon fyllt 57år, uppfödare av prisbelönta och interlligenta schapendoes, älskad och oväntat rik på vänner, älskare och vackra bostäder världen över men alltid med tid över för de som behövde henne.

*läs om hemligheterna!
*läs om de hon älskade!
*läs om hur hon tränade sig i form!
* Läs om hur hon till slut blev rik.

Se bilderna som aldrig tidigare publicerats!


Förändra ditt liv, läs boken som strax blir film i Hollywood.

4 kommentarer:

Margareta sa...

Du är en säljare av guds nåde, jag svalde betet direkt. En bok som innehåller allt, gosh!
Texten är som en vitamininjektion, ut med allt, nu eller aldrig! Härligt!!

Cecilia Sahlström sa...

Jag fick mig ett gapskratt. Jättehärligt, friskt vågat och stimulerar spänningsnerven. Vem hade inte velat läsa denna roman, där alla hemligheter äntligen ska avslöjas. Tack för fin kommentar! Kram på dig och ha en härlig lördagkväll! Cis

Johanna sa...

Underbart! Jag satt också och skrattade. När kommer boken ut? Antagligen dröjer det ett tag eftersom dagböckerna ska ligga i ett bankfack i 75 år först. Om jag någonsin ska ge ut en bok så är min dröm att ha Bonnier som förlag.

Tjotten sa...

*SKRATT* Sikta på stjärnorna så ...
Härligt.