Utmaning 94-Social fobi

skriv om att tappa räkningen.

Han gav upp. Daisy var hans själs älskade och han borde kunna fråga henne, igen. Han satt med mobilen i handen, hade tryckt fram namnet men ej på ring. Han hade tappat räkningen på dessa gånger. Daisy var sällan hemma heller så han fick lämna meddeladen och sen sitta och vänta på svar. Det var jobbiga timmar.

Antoni hade inte berättat varför han behövde hennes hjälp om och om igen. Han hade varit på vippen att göra det sist över chatten men fegade ut. De var ju bara precis på väg att lära känna varandra. Han älskade hennes bild på Facebook, med halva håret över hennes ansikte men inte döljande den varma mörka blicken.Hon var alltid så vänlig och hjälpsam när hon ringde upp. Hon sa aldrig nej.
Antoni var övertygande om att de var gjorda för varandra. De skulle snart träffas IRL och då skulle alla bitar falla på plats. Den bubblande förälskelsen de bägge känner får just nu bara näring genom långa långa telefonsamtal och dessasmå obetydliga grejer han behövde extra.

Det hade dykt upp redan tredje veckan och han kände att de var så tajta att han kunde fråga henne. Kan hon möjligtvis hjälpa honom att ringa till vägverket om bilen? Den var nåt med ägarbytet, ett brev hade kommit till honom och han hade bara inte förmåga att ringa till en myndighet. Till Daisy sa han att hon hade en sån bra röst och att hon var mer van att tala med dem eftersom hon jobbade på ett socialkontor. Han tryckte på Ring.

5 kommentarer:

Cecilia Sahlström sa...

Inte lätt när man inte kan göra allting själv. Förstår hans tvekan. Det framgår med all sköns tydlighet att han är förälskad. Men är hon det? Det är svårt att veta om det är hans fantasier om en kvinna som han har talat med (för att hon jobbar på socialtjänsten? eller för att de faktiskt har någon form av kontakt på FAcebook...hmmmm)...lite mystik! Cissi

Mia sa...

Gillar texten, bra skriven :)

Margareta sa...

Det finns en del outtalat i texten och det ger öppningar till den egna fantasin precis som i en målning. Jag får fantasier om vem hon är och hur hon tänker. Spännande!

Cattis sa...

Jag gillade också det outtalade i texten. Jag tänkte på mina skrivövningar jag har för mina elever just nu där jag försöker förklara att man inte ska berätta allt. Det gjorde inte du och texten var jättebra.

Cattis

skimmer sa...

tack vänner.