Utmaning 229. Ett ögonkast

Han såg på henne och när hans ögonfrans dansat över kinden ett par gånger så slog hon honom.
Det var en rejält smäll rätt över munnen. I slowmotion hade man sett hur överläppen pressades in mellan de glesa framtänderna, att hans enda sidotand med huggfunktion klövs i fyra delar och att hans underläpp fastnade kort mot hennes knogar.

Fukten från hans mun skulle spridas i en ellipsformad bana och dropparna skulle sedan landa lite på honom själv och på en hattförsäljare som stod brevid. Blodet skulle börja i tandroten och störta ner i hans egen mun som redan luktade öl och general.

Kvinnans knogar sprack itu på två ställen , skars upp av huggtandskraschen och kraften hans stadiga käke ändå ägde fortplantade sig som eld genom hennes arm och axel. Handen som slog studsade tillbaka och hamnade i en kort men svår vinkel. Kvinnans vita hår fångade den som av självbevaresledrift och ett örhänge slets nästan av.

Hennes blick fastnade vid hans jeansfickor som nu verkade fullt preparerade med försvar. De slets upp och verkade ha en egen vilja för mannen såg något annat bakom kvinnan och tänkte börja le samtidigt som hans ena hand kastade sig upp mot sin egen mun för att fånga lite av tanden .
Istället av rekylen slog han sin egen tumme rakt in i sin egen näsa och bröt dem rätt av.Leendet kom aldrig.

Kvinnan såg detta i slowmotion och djupt inifrån henne hördes snart ett mullrande skratt i många olika tonarter.Hon skulle bara testa om hon hade blivit bättre på detta sedan förra fredagen.

Inga kommentarer: