Tekniskt

Vella öppnade fönstret på vid gavel. Havsvinden for in och bort till Rajraj , hennes undulat. Han ruskade på sig och började klaga högljutt.

-Helvete då, svär Vella och stänger till fönstret igen. Lite luftat blev det. Lite mindre rökigt i lägenheten.
 Som de festat igår. Det var först riktigt roligt och skönt att träffa Snickan och Bella efter så lång tid. De hade gått ner i vikt, klippt sig och en av dem hade färgat håret platinablont. Lasagnen var smaskig och vitlökskryddad och när Vella gick ut efter den andra baginboxen så fastande hon som väntat framför datorn.

-Måste kolla fejsbook och twitter! Nåt kan ha hääänt, kvittrade hon glatt innuti.

När Vella inte hade gäster så var det nätet som var hennes miljö, hennes vardagsrum. Denna kväll var den första på sjutton månader som hon inte satt ensam och bekvämt i soffans omfamning med lite fanta och godis OCH den svarta HPn i knät.

Det kändes ovant med gäster. Alla tre skämtade och mindes gamla tider när de alla träffades på ridskolan. Det kändes som då.

Vella tog tag i datorn och kollade fejan.
Jo Jonas hade svarat! - Ahh han hade gillat bara men det satt fint. Hon visste att han skulle uppskatta länken om nya Windows 8.1. Sedan skulle de kunna chatta lite om den. Hon hade den nämligen redan installerad.
Den brunsvarta bagin boxen stod öppnad och andades. Rajraj väsnades i vardagsrummet.
Själv hade Vella stora förväntningar på kvällen efter tjejerna gått.


1 kommentar:

Grå papegoja sa...

Bra skrivet. :) Gillar undulaten speciellt.